Nedjelja, 14 Studeni 2021 19:30

Igračice STK Zagreba izgubile protiv STK Bjelovara tijesnim rezultatom 3:2

Napisao/la
Ivana Tubikanec - fotografija: Božidar žitnik Ivana Tubikanec - fotografija: Božidar žitnik

U 4.-tom kolu HEP Super liges tolnotenisačica odigranog 4.11.2011., susrele su se ekipe iz STK Bjelovar i STK Zagreb. "Domaćice" su odigrale susret u Zagrebu i uz kvalitetnu igru zasluženo pobijedile 3:2.

Ekipa Bjelovara pokazala je ujednačenost, kvalitetu, borbenost i koncentraciju, dok je u ekipi STK Zagreb, klasu za sebe pokazala Ivana Tubikanec unatoč ozljedi. Klara Bardač i Maja Tirić su povremenim bljeskovima nagoviještavale drugačiji rezultat, no, za takav ishod je ponešto nedostajalo. Trening, koncentracija, mentalna snaga, zapravo možda od svega pomalo. U svakom slučaju, prikazani stolni tenis je bio u skladu s očekivanjima, a nadamo se da igračice Zagreba imaju motiva i do zadnjeg kola, ili kako bi neki rekli, do zadnje kapi krvi. Ipak radi se o igri i tako bi to trebalo i gledati, uz razigranost, strast i veselje. Naravno, kako treba biti objektivan, tako treba i pohvaliti igračice STK Bjelovar, sjajnu Tamaru Ramić koja je do zadnjeg seta prilično dobro parirala i izvanrednoj Tubikanec, kao i hrabre Ivanu Grgić i Ivonu Štriga.

Pročitano 445 puta

Video sadržaj

Video: Božidar Žitnik

Pratite naš facebook

STK Zagreb

Stolnoteniski klub Zagreb funkcionira kao udruga građana sa ciljem povezivanja dječje i odrasle populacije kroz sportske, zdravstvene i odgojne aktivnosti.

Više...

Kontakt

Adresa: Savska cesta 137, Zagreb, Croatia

mobitel: 091 506 5132, 091 339 9949 
e-mail: info@stk-zagreb.hr
Više...

Usluge kluba

- stolnoteniska škola

- profesionalni treninzi

- natjecanja

- rekreacijsko igranje

Pratite nas na:

- Facebook-u 

Copyright © 2019 STK Zagreb, sva prava pridržana - Projektiranje, izrada i administracija stranice: Dragutin Ivček

Search