Subota, 11 Prosinac 2021 18:39

Sigurna pobjeda STK Zagreb protiv STK Starr Varaždin

Napisao/la
Borna Petek, STK Zagreb - Fotografija: božidar Žitnik Borna Petek, STK Zagreb - Fotografija: božidar Žitnik

U zagrebačkoj stolnoteniskoj dvorani ZSTC Dragutin Šurbek, 5. prosinca 21. je odigrano 6. kolo Hrvatske stolnoteniske Superlige.

U naizgled lakom dvoboju, slavili su domaći stolnotenisači, a na igračima STK Starr, ovog puta i igrački oslabljenom, bio je očit i umor s puta obzirom na prethodnu odigranu utakmicu. Unatoč tome, svjedočili smo možda i najkvalitetnijim mečevima, osobito se to odnosi na prva dva, dok je Borna Petek pokazao da je u svojoj kategoriji ipak klasa za sebe. Svakako bismo voljeli da sve ekipe imaju ravnopravniji tretman obzirom na raspored igranja, a zasigurno nije loša niti ideja o turnirskom obliku takmičenja, ali kroz više krugova. Zašto možda ne i u svakom gradu koji ima predstavnika u Superligi? Vjerojatno bi to dovelo do daljnje popularizacije stolnog tenisa a možda i do više sponzora obzirom na činjenicu kako se zaista u Hrvatskoj premalo ulaže u stolni tenis. Također, treba naglasiti i da unatoč natjecateljskim tenzija u ovom sportu na kraju ipak prevladava sportski i prijateljski ton što je rijetkost u ekipnim sportovima općenito. Ekipa STK Zagreb je definitivno najugodnije iznenađenje lige ove godine, a vjerujemo kako u klubu još i nisu rekli zadnju riječ. STK Starr i kvalitetu kluba ne treba posebno predstavljati čime je pobjeda stolnotenisača STK Zagreb još i značajnija. Svakako treba istaknuti i sportsko ponašanje igrača i prisutnih gledatelja.

Pročitano 720 puta

Video sadržaj

Pratite naš facebook

STK Zagreb

Stolnoteniski klub Zagreb funkcionira kao udruga građana sa ciljem povezivanja dječje i odrasle populacije kroz sportske, zdravstvene i odgojne aktivnosti.

Više...

Kontakt

Adresa: Savska cesta 137, Zagreb, Croatia

mobitel: 091 506 5132, 091 339 9949 
e-mail: info@stk-zagreb.hr
Više...

Usluge kluba

- stolnoteniska škola

- profesionalni treninzi

- natjecanja

- rekreacijsko igranje

Pratite nas na:

- Facebook-u 

Copyright © 2019 STK Zagreb, sva prava pridržana - Projektiranje, izrada i administracija stranice: Dragutin Ivček

Search