Četvrtak, 15 Srpanj 2021 13:40

Ženska i muška ekipa STK Zagreba novi superligaši

Novi članovi Superlige u sezoni 2021./22. su STK Zagreb i STK MSCT Čakovec u muškoj konkurenciji te STK Zagreb i STK Požega u ženskoj konkurenciji.

STK Zagreb (Dragutin Šurbek, Marko Vidaček, Neven Juzbašić, Vjekoslav Nemec i Tin Antonić) je na završnom turniru 1. HL Zapad koji je održan u zagrebu 10. i 11.7.2021., osvojio prvo mjesto ispred TIS-a, Samobora, Velike Gorice i Zaboka. Čakovec (Matija Barić, Filip Godina, Filip Panić i Samir Kučević) se plasirao u Superligu nakon što je u doigravanju 1. HL Istok s 4:2 i 4:1 bio bolji od Mladost Petrinje.
Kod djevojaka u 1. HL Zapad igrao se jedan meč za ulazak u Superligu, a Zagreb (Maja Šuman, Klara Bardač, Zrinka Rebić, Nina Jurić i Tamara Nakić) je s 4:0 bio bolji od Jadran Poreča. Iz 1. HL Istok u Superligu se direktno plasirala ekipa Požege (Nikolina Raguž, Nataša Skočilović, Hana Kroužil, Nera Vujasinović i Laura Ambruš).
Svi klubovi će po prvi put igrati u najjačem rangu hrvatskog stolnog tenisa, a zanimljivo je da je Zagreb u viši rang istodobno ušao s obje ekipe. Također, u Superligi će dvije ekipe imati i Požega, s obzirom na to da se od sezone 2019./20. u Superligi natječe i njihova muška ekipa.

Čestitke novim superligašima!

Preuzeto s HSTS.

 
Pročitano 474 puta

Pratite naš facebook

STK Zagreb

Stolnoteniski klub Zagreb funkcionira kao udruga građana sa ciljem povezivanja dječje i odrasle populacije kroz sportske, zdravstvene i odgojne aktivnosti.

Više...

Kontakt

Adresa: Savska cesta 137, Zagreb, Croatia

mobitel: 091 506 5132, 091 339 9949 
e-mail: info@stk-zagreb.hr
Više...

Usluge kluba

- stolnoteniska škola

- profesionalni treninzi

- natjecanja

- rekreacijsko igranje

Pratite nas na:

- Facebook-u 

Copyright © 2019 STK Zagreb, sva prava pridržana - Projektiranje, izrada i administracija stranice: Dragutin Ivček

Search