Subota, 14 Rujan 2019 19:56

Zlato na turniru u Bjelovaru

Napisao

U subotu, 14. rujna,  nastupile su tri natjecateljice stolnoteniskog kluba Zagreb na Kupu grada Bjelovara, službenom natjecanju nacionalnog stolnoteniskog saveza.

Zrinka Rebić osvojila je 1. mjesto u kategoriji kadetkinja nanizavši 7 pobjeda među kojima je najvažnije istaknuti četvrtfinalni meč s 1. igračicom na rang listi Hrvatske Brunom Borovec. U nastavku je u polufinalu svladala 4. nositeljicu Marlu Vidaković te u finalu Martu Novak iz Šenkovca.

Tamara Nakić je odlično otvorila turnir s tri uvjerljive pobjede u grupi nakon čega je "iščupala" težak maratonski meč u 5 setova u osmini finala protiv Stelle Šaš iz Koprivnice. Ipak, u četvrtfinalu je 3. nositeljica Jelena Vukelić bila bolja te slavila s rezultatom 3-0.

Ivona Petreković završila je skupinu s dvije pobjede i jednim porazom te kao drugoplasirana nastavila put u osmini finala gdje ju je dočekala "lovkinja" Marla Vidaković i pobjedila rezultatom 3-0.

Sve u svemu uspješan turnir za naše tri natjecateljice gdje je uz trenera Matića prvi put surađivao i naš vanjski suradnik Tomislav Kolarek te uvelike pomogao svojim stručnim vođenjem i igračkim iskustvom kako kroz treninge prethodnih mjesec dana tako i u natjecateljskom dijelu.

Pročitano 711 puta

Pratite naš facebook

STK Zagreb

Stolnoteniski klub Zagreb funkcionira kao udruga građana sa ciljem povezivanja dječje i odrasle populacije kroz sportske, zdravstvene i odgojne aktivnosti.

Više...

Kontakt

Adresa: Savska cesta 137, Zagreb, Croatia

mobitel: 091 506 5132, 091 339 9949 
e-mail: info@stk-zagreb.hr
Više...

Usluge kluba

- stolnoteniska škola

- profesionalni treninzi

- natjecanja

- rekreacijsko igranje

Pratite nas na:

- Facebook-u 

Copyright © 2019 STK Zagreb, sva prava pridržana - Projektiranje, izrada i administracija stranice: Dragutin Ivček

Search