Subota, 11 Studeni 2023 20:36

Očekivana pobjeda Zagreba protiv ekipe STK Vrsar

Napisao/la
STK Zagreb: Sara Tokić,, Lana Benko, Zrinka Rebić i Franka Miškić STK Zagreb: Sara Tokić,, Lana Benko, Zrinka Rebić i Franka Miškić

11.11.2023. prisustvovali smo dobroj igri Zagreba koja je u okviru natjecanja u Hrvatskoj super ligi, ugostila momčad STK Vrsar.

Momčadi su nastupile u slijedećim sastavima: 

 STK Zagreb: Sara Tokić, Zrinka Rebić i Lana Benko

STK Vrsar: Sena Smailji, Manca Fajmut i Martina Rioža.

Zagrepčanke su nas oduševile agresivnom i napadačkom igrom, a naročito Sara Tookić koja je cijelo vrijeme kontrolirala igru protiv Sene Smailji i bila dominantna tijekom cijelg  susreta te nije propustile niti jedan set protivnici. Susrt je, naravmo završio rezultatom 3:0.

 

Druga Naša igračica, Rebić Zrinka, pokazala je određene nesigurnosti i nepreciznosti u igri Pritv Mance Fjmut, posebno u udarcima s "forhandom". Izgubila je dva seta, ali je ipak efikasno završila susret u petom setu igre i pobijedila rezultatom 3:2.

Lana Benko, pokazala je zrelost i efikasnost u igri protiv iskusnije suparnice Martine Riože. Izgubila je prvi set rezultatom 3:11, a uzrok poraza bila je vjerojatno trema. Nakon toga zaigrala je agresivno i zrelo i dobila uvjerljivo slijedeća 3 seta i završila susret rezultatom 3:1.

Konačan rezultat susreta bio je 3:0 i iako smo vjerovali u pobjedu Zagreba, očekivali smo jači otpor i više borbenosti od ekipe Vrsara.

Čestitamo igračicama Zagreba na pobjedi i odličnoj igri.

 

Pratite naš facebook

STK Zagreb

Stolnoteniski klub Zagreb funkcionira kao udruga građana sa ciljem povezivanja dječje i odrasle populacije kroz sportske, zdravstvene i odgojne aktivnosti.

Više...

Kontakt

Adresa: Savska cesta 137, Zagreb, Croatia

mobitel: 091 506 5132, 091 339 9949 
e-mail: info@stk-zagreb.hr
Više...

Usluge kluba

- stolnoteniska škola

- profesionalni treninzi

- natjecanja

- rekreacijsko igranje

Pratite nas na:

- Facebook-u 

Copyright © 2019 STK Zagreb, sva prava pridržana - Projektiranje, izrada i administracija stranice: Dragutin Ivček

Search